Mogućnost besplatnog učenja stranih jezika u Centru Kapital IN

Tijana Milenković 2018.
Komentari

U okviru jesenjeg ciklusa projekta Education without borders, studentski web servis, časopis Kapital magazin i centar za učenje stranih jezika Kapital IN, raspisuju konkurs za stipendiranje najboljih studenata i učenika srednjih škola. Upis je otvoren za kurseve engleskog, nemačkog, španskog i francuskog jezika, a zainteresovani kandidati se mogu prijaviti do 20. avgusta.

ljcdspalette.org

Najboljim kandidatima će biti omogućeno da strane jezike uče potpuno besplatno ili po beneficiranim cenama. Uslov koji studenti treba da ispune da bi ušli u konkurenciju za primanje stipendije jeste da su tokom dosadašnjeg studiranja ostvarili minimalnu prosečnu ocenu 8,5, a sve vannastavne aktivnosti, učešća u društveno-korisnim projektima i volontiranja biće prednost prilikom selekcije kandidata. Uslov za učenike srednjih škola jeste da su u prethodnoj školskoj godini ostvarili odličan uspeh, a i kod njih će se uzimati u obzir svaka vannastavna aktivnost i rezultati sa takmičenja.

Svi prijavljeni učenici i studenti koji ispunjavaju osnovne uslove konkursa automatski ostvaruju pravo na 15% popusta na redovnu cenu kursa. U daljoj selekciji će Kandidati koji uđu u finalnu fazu biti pozvani na intervju, a svi oni će samim dolaskom na intervju imati obezbeđenu delimičnu stipendiju u iznosu od 30 do 50% popusta. Odluka o tome ko će dobiti punu stipendiju doneće Selekciona komisija Kapital magazina, a puna stipendija podrazumeva besplatno učenje izabranog stranog jezika u periodu od oktobra 2018. godine do januara 2019. godine. Obezbeđena je minimum po jedna puna stipendija u kategoriji studenata i učenika srednjih škola i minimum pet delimičnih. 

Prijavljivanje se obavlja popunjavanjem prijavnog formulara, a više informacija o konkursu možete naći na sajtu Kapital magazina.

Ključne reči: učenje stranih jezika , konkurs , stipendiranje , Kapital magazin , Kapital IN , studentski zivot ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.