Kursevi korejskog jezika

Ana Stojanović 2017.
Komentari

Kursevi korejskog jezika prvog i drugog nivoa počinju od 14. oktobra. Nastavu će izvoditi dr Janguem Li. Podeljena je u tri nivoa.

 

www.gearestudio.com

Prvi nivo počinje 14. oktobra od 10 časova do 13:50 na Filozofskom fakultetu u učionici 19 A. Obuhvata korejsku azbuku i osnovnu gramatiku za početnike koji nemaju znanja iz ovog jezika. Naučiće da slušaju, čitaju, razumeju i pišu kratke rečenice o temama poput vremena, dana, telefonskih poziva, mesta.

Časovi korejskog na drugom nivou održavaće se od 14. oktobra od 15 časova do 18:50. Zainteresovani studenti treba da imaju znanje iz prvog nivoa. Na ovim časovima moći će da nauče o pozdravima, korejskoj hrani, prevozu i telefonu.

Za treći nivo časovi su počeli 12. oktobra od 16 časova do 19:50 na petom spratu Pravnog fakulteta. Potrebno je znanje iz drugog nivoa da bi se pohađao kurs trećeg nivoa. Polaznici mogu naučiti da pišu rečenice o zanimanju, javnosti, obavljanju poslova i dužnosti, pronalaženju predmeta. Kursevi traju do 21. januara.

Dodatne informacije možete dobiti na imejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ključne reči: korejski jezik , kurs , Filozofski fakultet ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.