Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Organizacije

Otvoren jubilarni Job Fair

Jovana Živanović 5.3.2018. Komentari

Sajam poslova i stručnih praksi Job Fair, pod sloganom Tvoja karijera počinje ovde otvoren je danas jubilarni deseti put na Elektronskom fakultetu. Organizator ovog projekta je Udruženje studenata tehnike BEST Niš.

Foto: Aleksandra Ničić

Na otvaranju sajma obratila se Natalija Tonić ispred organizacije BEST i istakla da je misija ovog sajma uspostaviti saradnju između studenata i kompanija, ali i da je ove godine čak 30 kompanija našlo svoje mesto na sajmu. Prisutnima se obratio i dekan Elektronskog fakulteta prof. dr Dragan Janković i rekao da je ova manifestacija postala tradicionalna za ceo jug Srbije i da se nada da će sajam opravdati kako i očekivanja studenata, tako i očekivanja kompanija.

Na pitanje Studentskog dnevnog lista kako su zadovoljni organizacijom i koja su njihova očekivanja, glavni organizator sajma Nikola Stanisavljević rekao je: S obzirom na to da je ovo jubilarni sajam stručnih praksi bio sam pod velikim pritiskom, jer bih voleo da organizacijom nadmašimo prethodne sajmove. Veoma sam zadovoljan, ali sve to ne bi bilo moguće bez mog tima i ljudi iz lokalne grupe BEST, čiji članovi su uvek bili spremni da pomognu. Novina je što imamo 30 kompanija i uz to i kompanije koje nisu iz IT struke, tako da i drugim studentima možemo omogućiti profesionalni razvoj.

izjava

Glavni organizator sajma Nikola Stanisavljević, Foto: Aleksandra Ničić

Nikola Dopuđ, student treće godine Elektronskog fakulteta, za SDL je istakao da mu je drago što se ovakva manifestacija održava na njegovom fakultetu, zadovoljan je ponudom kompanija i nada se da će jednog dana i on svoju kompaniju predstavljati na ovom sajmu.

Tokom oba dana sajma, posetioci imaju priliku da čuju i pogledaju prezentacije učesnika na kojim će kompanije dati osnovne informacije i predstaviti dalje planove razvoja. Učešće na sajmu uzele su sledeće kompanije: Comtrade, Quantox Technology, ApexSQL, Johnson Electric, Microsoft Developmet Center Serbia, Leoni, kao i mnoge druge.

Posetiocima je i sutra omogućen direktan susret sa kompanijama iz različitih oblasti poslovanja, a uz to i razni seminari i radionice.

Job Fair 2018,Job Fair,sajam,Elektronski fakultet,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.