Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Organizacije

Održana generalna promocija Job Fair-a

Miljana Radisavljević 1.3.2018. Komentari

Generalna promocija ovogodišnjeg sajma poslova i stručnih praksi Job Fair održana je 28. februara u tržnom centru Forum. Sajam će se održati 5. i 6. marta na Elektronskom fakultetu.

Foto: Miljana Milovanović

Na samoj promociji posetioci i prolaznici bili su u prilici da se informišu o samom sajmu, da se zabave i uživaju u muzici koju je omogućio jedan od generalnih medijskih pokrovitelja sajma Super Radio. Mladi ljudi su mogli osvojiti i razne vredne nagrade nakon slikanja sa maskotom sajma ili dostavljanja svog CV-a. 

Kako je ovo jubilarni deseti put da lokalna BEST grupa iz Niša oranizuje ovaj sajam, glavni organizator sajma Nikola Stanisavljević, rekao je za naš list: Čast mi je što sam deo tima koji već neumorno sedam meseci radi na pripremi ovog sajma. Kako kaže, Job Fair, koji se i održava pod sloganom Tvoja karijera počinje ovde!, je odlična prilika da studenti stupe u kontakt sa kompanijama učesnicama, ostave svoj CV i načine jedan korak bliže ka svojoj budućoj karijeri. 

DSC 0094

Foto:Miljana Milovanović

 

Nikola je dodao da se sajam po prvi put održava ne samo u prizemlju Elektronskog fakulteta, već i na međuspratu. Kompanije učesnice će organizovati besplatne prezentacije i radionice, za koje je prijava neophodna zbog ograničenog broja mesta. Nikola je takođe istakao da je njegov tim svestan da je problem zaposlenja u našoj zemlji veliki, pogotovo u južnijem delu Srbije. Međutim, u dogovoru sa određenim kompanijama, studenti će imati i prilike da idu na intervju sa nekim kompanijama, kao što su HTEC (High Tech Engineering Center), MELEXIS, Leoni Wyring Systems Southeast, British American Tobacco i Zuhlke Engineering.

Job Fair 2018,Job Fair,Tvoja karijera počinje ovde,sajam poslova,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.