Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Organizacije

Nove prilike za zaposlenje na ovogodišnjem Job Fair-u

Aleksandra Ničić 23.2.2018. Komentari

Sajam poslova i stručnih praksi Job Fair, pod sloganom Tvoja karijera počinje ovde, održaće se 5. i 6. marta na Elektronskom fakultetu. 

Foto: Best Niš

Tokom dva sajamska dana studenti će imati priliku da razgovaraju sa predstavnicima domaćih i stranih kompanija o mogućoj sturučnoj praksi i uslovima koje je potrebno da ispune za buduću saradnju. Osim toga, posetioci će, kroz set različitih aktivnosti, unaprediti svoje veštine i saznati nešto više o modernom sistemu poslovanja. Na samom sajmu biće organizovani intervjui studenata sa kompanijama HTECgroup, LEONI, MelexisZuhlke i British American Tobacco. Događaj će podržati i dugogodišnji generalni pokrovitelji sajma Microsoft Development Center SerbiaApexSQL. Pre sajma, 1. marta u Kancelariji za mlade, kompanija ApexSQL će održati tribinu na temu Kako se bez iskustva zaposliti u stranoj kompaniji. Job Fair organizuje Udruženje studenata tehnike Evrope BEST Niš.

Više informacija o sajmu, prijavama za određene aktivnosti, kao i sve novosti o kompanijama učesnicama, prijateljima sajma i medijskim kućama možete pronaći na zvaničnom sajtu sajma. Na istom sajtu možete ostaviti svoju biografiju u novoj elektronskoj CV bazi, koja će biti distribuirana svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će one moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše odgovara. Ulaz je slobodan.  

Job Fair 2018,Job Fair,Tvoja karijera počinje ovde,stručne prakse,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.