Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Organizacije

Sajam poslova i stručnih praksi na Elektronskom fakultetu

Ana Stojanović 19.12.2017. Komentari

Sajam poslova i stručnih praksi Job Fair − Tvoja karijera počinje ovde! biće održan 5. i 6. marta u holu Elektronskog fakulteta. Sajam će se održati po deseti put.

www.jobfairnis.rs

Zainteresovani studenti imaće priliku da svoj CV predaju predstavnicima kompanija, da stupe u kontakt sa poslodavcima i pronađu svoj prvi posao. Osim toga, posetioci sajma moći će da učestvuju u besplatnim radionicama, prezentacijama kompanija, seminarima i treninzima. Cilj je da mladi primene stečena znanja i unaprede veštine koje nisu mogli da steknu tokom formalnog obrazovanja. Studenti mogu na sajtu sajma ostaviti biografiju u elektronskoj CV bazi. Nakon završetka sajma, baza će biti prosleđena svim kompanijama koje učestvuju na sajmu.

Organizator je Lokalna grupa Udruženja studenata tehnike Evrope − Best. Best je neprofitna i apolitična studentska organizacija. Organizaciju čini 95 lokalnih Best grupa sa oko 3300 članova u 32 zemlje širom Evrope. Studentima nudi priliku za lično usavršavanje i povezivanje sa budućim poslodavcima. 

Ulaz je slobodan. Detaljnije informacije možete pronaći na zvaničnom sajtu sajma.

Best,Job Fair 2018,CV,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.