Pomoć za Novi Pazar, Tutin i Sjenicu

Tijana Milenković 2020.
Komentari

Studentski parlament Univerziteta u Nišu, u saradnji sa SKONUS-om i svim studentskim parlamentima u Srbiji, organizovao je akciju prikupljanja humanitarne pomoći zdravstvenim centrima u Novom Pazaru, Tutinu i Sjenici. Celokupna donacija od ove akcije će biti upotrebljena samo za pomoć obolelima od virusa korona.

Foto: www.azcentral.com

Podaci o broju zaraženih i preminulih od virusa korona, pre svega u Novom Pazaru, Tutinu i Sjenici, poslednjih dana su alarmantni. Kapaciteti bolnica su puni, a medicinska oprema i stručno osoblje su u deficitu, što sugeriše da je situaciju sve teže držati pod kontrolom. Zato je važno da građani što pre reaguju kako bismo svi zajedno pružili podršku pacijentima i medicinskim radnicima u ovim mestima.

U ovu svrhu su otvoreni dinarski račun: 160600000074021234 i devizni račun: RS35160600000074020167, putem kojih možete da donirate novčana sredstva. Osim toga, uplatu je moguće izvršiti i preko Western Union-a, a za donacije iz Novog Pazara biće postavljena kutija na Državnom univerzitetu.

Ostale informacije i brojeve telefona koje možete pozvati za sva pitanja možete naći na zvaničnoj Fejsbuk stranici Studentskog parlamenta Univerziteta u Nišu.

Ključne reči: SKONUS , Studentske organizacije , Studentski parlament Univerziteta u Nišu , humanitarna akcija , Tutin , Sjenica , Novi Pazar , studenti , organizacije ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.