Vebinar o Erasmus programima prakse

Jovana Kovačević 2020.
Komentari

Vebinar Erasmus+ o visokom obrazovanju održaće se 13. juna u 18 časova. Tema vebinara su različite mogućnosti prakse i studiranja u inostranstvu.

Foto: www.pixabay.com

Na vebinaru će biti reči i o internacionalizaciji visokog obrazovanja i mobilnosti studenata, učešću Republike Srbije u programu, istorijatu i strukturi Erasmus+ programa, ali i o budućim aktivnostima, kao i o uticaju pandemije virusa korona COVID-19 na studentsku mobilnost u Evropi i Srbiji. Prisutni će moći i da se raspitaju o samom programu i svemu ostalom što ih zanima u vezi sa mobilnošću studenata.

O ovome će govoriti predstavnici organizacije Erasmus Student Network Serbia Irina Veselinović i Maksim Karanović. Organizator događaja je Krovna Organizacija Mladih Srbije, najviše nezavisno predstavničko telo mladih u zemlji, koje okuplja omladinske organizacije radi postizanja ciljeva kao što su osnaživanje mladih, njihovo učešće na međunarodnim forumima i porast informisanosti mladih.

Vebinar će se održati putem Zoom aplikacije, a prisustvo je besplatno. Prijave su obavezne, a zainteresovani to mogu učiniti putem linka.

Ključne reči: studenti , erasmus+ , Erasmus plus , razmena studenata , Obrazovanje , vebinar , organizacije , program , praksa ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.