Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Organizacije

Rekordan broj kompanija na ovogodišnjem Job Fair-u

Tijana Milenković 2.3.2020. Komentari

Sajam poslova i stručnih praksi Job Fair, pod sloganom Tvoja karijera počinje ovde, otvoren je 12. put na Elektronskom fakultetu. Organizator projekta je organizacija BEST.

Foto: Tamara Radovanović

Na otvaranju Sajma glavna organizatorka Aleksandra Stanojević kazala je da organizacija BEST postoji 13 godina, a da se Sajam poslova i stručnih praksi uspešno organizuje već 12 godina. Predsednik organizacije BEST Dušan Branković poželeo je prisutnima dobrodošlicu i sreću u potrazi za poslom i stručnim praksama i dodao da se nada da će iduće godine biti još više kompanija i da će Job Fair biti još posećeniji.

jfwuifhgwuthwočJob fair 2020; Foto: Tamara Radovanović

Portparolka BEST organizacije Andrijana Zdravković rekla je za Studentski dnevni list da ove godine učestvuju 33 kompanije i da je to rekordan broj učesnika. Svake godine raste broj kompanija koje učestvuju na Job Fair-u, a studenti, kao i kompanije, prepoznaju značaj ovog događaja, kazala je. Osim prezentacija kompanija, posetioci će moći da prisustvuju i tribinama i radionicama, na kojima će moći da čuju nešto o tome kako treba pisati CV i kako naći i zadržati posao, a svi zainteresovani mogu da ostave svoj CV u bazi dostupnoj svim kompanijama. Kompanije će tako moći da na jednostavan način pretraže CV bazu i nađu odgovarajuće profile koji su im potrebni u tom trenutku, dodala je Zdravković. 

jfrwohiorahiq55Job fair 2020; Foto: Tamara Radovanović

Student Đorđe Stefanović rekao je za naš list da Job Fair posećuje treći put i da je veoma zadovoljan organizacijom i brojem kompanija koje učestvuju na Sajmu. Student Ilija Spasić, sa druge strane, prvi put je na Job Fair-u i kaže da je siguran da će doći i sledeće godine.

Posetiocima je i tokom drugog dana Sajma omogućen direktan susret sa kompanijama iz različitih oblasti poslovanja, a najavljeni su i razni seminari i radionice.

Job fair 2020,Elektronski fakultet,Sajam poslova i stručnih praksi,studenti,orgaizacije,studentski zivot,fakulteti,Niš,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.