Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Organizacije

Sajam poslova i stručnih praksi i ove godine na Elektronskom fakultetu

Tijana Milenković 11.2.2020. Komentari

Sajam poslova i stručnih praksi Job Fair − Tvoja karijera počinje ovde! održaće se 12. put 2. i 3. marta u holu Elektronskog fakulteta. Zainteresovani mogu poslati prijavu za intervju i tako dobiti šansu za zaposlenje. Intervjui će se održati u toku sajma, a prijave se mogu slati do 17. februara.

Foto: Aleksandra Ničić

Posetioci će moći da učestvuju u besplatnim radionicamaprezentacijama kompanijatreninzima i seminarima, a mladima će biti omogućeno da unaprede svoje znanje i veštine koje nisu mogli da steknu tokom formalnog obrazovanja. Zainteresovani studenti imaće priliku da svoj CV predaju predstavnicima kompanija, da stupe u kontakt sa poslodavcima i pronađu posao. Studenti mogu i na sajtu sajma ostaviti biografiju u elektronskoj CV bazi. Nakon završetka sajma, baza će biti prosleđena svim kompanijama koje su učestvovale. BEST organizacija na ovaj način pruža podršku mladima prilikom profesionalnog razvoja, a cilj je povezati mlade ljude sa kompanijama iz različitih oblasti poslovanja. 

Detaljnije informacije dostupne su na zvaničnoj Fejsbuk stranici sajma, kao i na njihovom zvaničnom sajtuUlaz je slobodan.

Job Fair,Job fair 2020,sajam poslova,sajam,Niš,Elektronski fakultet Niš,studenti,organizacije,fakulteti,studentski zivot,best nis,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.