Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Organizacije

BEST kreirao CV bazu u susret Job Fair-u

Aleksandra Ničić 4.12.2017. Komentari

 Predstavnici udruženja studenata BEST kreirali su novu CV bazu sa ciljem da na jednom mestu sakupe biografije svih budućih učesnika sajma poslova i stručnih praksi Job Fair-a.

www.mediareform.rs/B.R

U pitanju je servis na kome će studenti, nakon jednostavne registracije na sajtu Job Fair-a, imati priliku da dostave svoj CV u PDF formatu. Dostupan je studentima tokom cele godine. Prema rečima glavnog organizatora Job Fair-a 2018. Nikole Stanisavljevića kompanije će zahvaljujući ovoj platformi imati brži pristup bazi i mogućnost pretraživanja podataka o svim studentima, koje obično i kontaktiraju kada otvore konkurs za nova radna mesta. Biografije čine jednu veliku bazu koja sadrži oko 4200 studentskih rezimea. HR kompanije Apex SQL Jovana Stojanovć ističe da najviše novih kandidata za posao kompanije kontaktiraju upravo nakon Job Fair-a.

Svoj CV možete ostaviti na sajtu Job Fair-a. 

Job Fair će se održati 5. i 6. marta na Elektronskom fakultetu. Održava se deseti put po redu, i to pod sloganom Tvoja karijera počinje ovde! Održava se sa ciljem da se studentima, diplomcima i postdiplomcima pruži pomoć prilikom traženja posla ili stručne prakse.

best nis,Best,Job Fair 2018,Job Fair,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.