Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Organizacije

Prijave za TELC testiranje NS Pro group-a u toku

Aleksandra Ničić 12.9.2019. Komentari

Centar za edukaciju NS Pro group organizuje polaganje TELC ispita za nemački jezik za sve studente. Rok za vanrednu prijavu za polaganje TELC ispita koje će se održati 10. oktobra je 26. septembar, dok za redovnu prijavu za polaganje koje će se održati 3. novembra traje do 22. septembra. 

Foto: ecole-artcom.com

Svi TELC-ovi ispiti zasnivaju se na praktičnom i komunikativnom pristupu, te se njima testiraju četiri osnovne jezičke veštine: čitanje, slušanje, pisanje i govor. Mnoge priznate državne i privatne obrazovne institucije, kao i preduzeća u zemlji i inostranstvu, akreditovala su TELC-ove sertifikate. Ove potvrde se koriste i kao dokaz o znanju jezika pri zaposlenju. Svaki sertifikat sadrži detaljan opis veština kojima njegov student raspolaže na odgovarajućem stranom jeziku. Organizacija TELC pripada Udruženju centara za obrazovanje i kulturu Nemačke, koje već dugo dorpinosi širenju višejezičnosti u Evropi.

NS Pro group postao je licencirani TELC ispitni centar za nemački jezik od maja. Osim toga, Centar za edukaciju NS Pro group je i škola stranih jezika. Kako kažu zaposleni, cilj Centra je da se studentima olakša studiranje jezika, ali i da se oni koji ne studiraju jezike motivišu, nadograde svoje znanje i olakšaju sebi put do zaposlenja. Više informacija o testiranju i kursevima možete pronaći na sajtu NS Pro Group-a.

TELC testiranje,nemački jezik,NS Pro group,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.