Letnji univerzitet dovodi goste iz brojnih zemalja

Tamara Radovanović 2019.
Komentari

Studentska organizacija AEGEE-Niš organizuje od 29. jula do 12. avgusta program Summer University: Survive till the fiNIsh line. Studenti i srednjoškolci iz Niša imaće priliku da se upoznaju i druže sa mladim ljudima iz brojnih zemalja.

Foto: www.staging.centralaz.edu

Cilj programa je kulturna razmena, pa će Niš ugostiti ukupno 22 stranca iz Španije, Italije, Holandije, Mađarske, Rusije, Hrvatske, Nemačke i Turske. Svi zainteresovani srednjoškolci i studenti imaće priliku da se druže sa njima prilikom upoznavanja grada i poseta Pirotu, Niškoj Banji, Sokobanji, Resavskoj pećini, Krupajskom vrelu i Krajkovačkom jezeru. Organizatori najavljuju i niz akademskih časova, na kojima će biti reči o jednakosti u društvu, preduzetništvu, ali i važnosti fizičke aktivnosti. Summer University se održava svakog leta, u preko 250 evropskih gradova. Projekat je nastao 1988. godine, sa namerom da promoviše evropske integracije.

Dodatne informacije dostupne su na sajtu organizacije AEGEE, kao i na Fejsbuk stranici AEGEE-Niš.

Ključne reči: organizacije , studenti , aegee , univerzitet , Niš , evropa , srednjoškolci , Summer University: Survive till the fiNIsh line ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.