Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Organizacije

Jedanaesti Job Fair sajam poslova i stručnih praksi na Elektronskom fakultetu

Tijana Milenković 13.2.2019. Komentari

Sajam poslova i stručnih praksi Job Fair − Tvoja karijera počinje ovde! biće održan 4. i 5. marta u holu Elektronskog fakulteta. Zainteresovani mogu poslati prijavu za intervju i tako dobiti šansu za zaposlenje. Intervjui će se održati u toku sajma, a prijave se mogu slati do 20. februara.

Foto: jobfairnis.rs

Organizator sajma je Lokalna grupa Udruženja studenata tehnike Evrope − Best. Posetioci će moći da učestvuju u besplatnim radionicamaprezentacijama kompanijaseminarima i treninzima. Cilj je da mladi primene stečena znanja i unaprede veštine koje nisu mogli da steknu tokom formalnog obrazovanja. Zainteresovani studenti imaće priliku da svoj CV predaju predstavnicima kompanija, da stupe u kontakt sa poslodavcima i pronađu svoj prvi posao. Studenti mogu na sajtu sajma ostaviti biografiju u elektronskoj CV bazi. Nakon završetka sajma, baza će biti prosleđena svim kompanijama koje su na njemu učestvovale.

Detaljnije informacije možete pronaći na zvaničnoj Fejsbuk stranici sajma ili na njihovom zvaničnom sajtuUlaz je slobodan

Job fair 2019,Sajam poslova i stručnih praksi,Elektronski fakultet,best nis,organizacije,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.