Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Organizacije

Međunarodna studentska nedelja u Beogradu

Nevena Ivanović 3.2.2019. Komentari

Organizacija Svetski omladinski talas otvorila je prijave za učešće na 13. Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu (International Student Week in Belgrade − ISWiB), festivalu koji će biti održan od 14. do 22. jula pod nazivom Budućnost zove. Rok za prijave je otvoren do 28. februara u 23.59 časova.

Foto: www.iswib.org

ISWiB je internacionalni festival koji već dugi niz godina okuplja preko 250 studenata iz preko 50 država širom sveta. To je prilika gde studenti mogu podeliti svoje ideje i stavove sa kolegama iz Indonezije, Norveške, Meksika, Litvanije, Rusije i Nigerije. Mogućnost prijave za učešće imaju studenti ili diplomci koji su nedavno diplomirali, a koji imaju između 18 i 30 godina. Za domaće studente, koji studiraju na nekom od univerziteta u Srbiji, troškovi učešća iznose 20 evra, dok troškovi participacije za studente iz inostranstva iznose 150 evra. U cenu participacije uključeni su sertifikat, majica i sav potreban materijal za radionice. Studenti iz Srbije mogu tražiti i organizovanje smeštaja, ali u tom slučaju plaćaju punu cenu učešća, kao i studenti iz inostranstva. Troškovi puta, vize i džeparac nisu pokriveni od strane organizatora. Proces prijave sadrži dva koraka: popunjavanje onlajn formulara i skype intervju na engleskom jeziku, koji će se održati tokom februara ili marta meseca.

Kandidati koji budu bili izabrani mogu stupiti u kontakt sa izvanrednim stručnjacima iz različitih oblasti i iskoristiti stečeno iskustvo za unapređenje svog okruženja ili pokretanje sopstvenog projekta. Posebna pažnja i ohrabrenje ide mladima sa hendikepom, kao i pripadnicima drugih osetljivih grupa, jer se na taj način pridaje važnost povezivanja svih mladih iz Srbije sa vršnjacima iz zemlje i sveta, kao i uključivanje u sve aktivnosti festivala kroz inkluzivne grupe. Ove godine organizovaće se 11 različitih radionica, od kojih će se u svakoj primenjivati drugačiji metod i to: metod ekologijabranding&sales, start up, 3D štampanje, gejming, kriptovalute, mjuzikl, film, joga, ples i metod strip.

Sve dodatne informacije o Međunarodnoj studentskoj nedelji, kao i onlajn formular za prijavu, možete pronaći na sajtu Univerziteta ili na zvaničnom sajtu ISWiB-a.

STUDENTSKA NEDELJA,festival,prijave,BUDUĆNOST ZOVE,studenti,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.