Konkurs Masarikovog univerziteta u Brnu

Jovana Živanović 2018.
Komentari

Objavljen je konkurs za stipendiranje mobilnosti studenata, nastavnika i administrativnog osoblja na Masarikovom univerzitetu u Brnu, u Češkoj. Prijavljivanje je moguće do 13. februara do 15 časova.

www.indianexpress.com

Na konkurs se mogu prijaviti studenti svih nivoa studija, nastavnici i administrativno osoblje Filozofskog, Medicinskog, Ekonomskog, Pravnog, Prirodno-matematičkog, Pedagoškog fakulteta, Fakulteta umetnosti i Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja. Pravo prijave na konkurs u okviru programa mobilnosti Erasmus plus nemaju studenti prve godine osnovnih studija. Iznos stipendije za životne troškove za studente je 800 evra mesečno, a za nastavnike i administrativno osoblje je 140 evra dnevno. Korisniku sleduje i jednokratna nadoknada putnih troškova u iznosu od 275 evra.

Studenti treba da pošalju biografiju, motivaciono pismo, pismo preporuke od univerzitetskog profesora i prepis ocena, koji moraju biti napisani na engleskom jeziku. Neophodno je poslati i dokaz o znanju engleskog jezika, ugovor o učenju, kao i kopiju pasoša. Zainteresovani svoje prijave u PDF formatu šalju na obe imejl adreseOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Obaveznu dokumentaciju za prijavu nastavnika i administrativnog osoblja možete pronaći na sajtu Univerziteta.

Ključne reči: konkursi , erasmus+ , brno , fakulteti , studenti ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.