Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Prijave za foto koloniju „Foto Istok-Foto Zapad”

Petra Stamenković 8.10.2021. Komentari

Medijski istraživački centar organizuje projekat pod nazivom „Foto Istok-Foto Zapad”. Prijavljivanje studenata sa Departmana za komunikologiju i novinarstvo je u toku i trajaće do 12. oktobra.

Foto: unsplash.com

Predviđeno je da foto kolonija traje 5 dana. Za vreme tog perioda mladi ljudi iz zemalja Bliskog Istoka će zajedno sa 8 studenata sa Departmana za komunikologiju i novinarstvo učiti više o fotografskom izrazu i fotografisati Niš i istorijske i turističke lokalitete u okolini grada. Nakon isteka vremena, poslednjeg dana biće održana foto izložba Foto Istok-Foto Zapad sa svim fotografijama koje su napravili učesnici. Cilj je da se studenti i izbeglice upoznaju međusobno, uče jedni druge svojom kulturom i običajima kao i da steknu znanja o fotografiji.

Foto kolonija organizuje se u sklopu projekta Regionalna podrška upravljanju migracijama uz zaštitu prava migranata na Zapadnom Balkanu i Turskoj, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM). Foto koloniju predvodiće fotograf Saša Djordjević i novinarska i foto reporterka Jelena Đukić Pejić iz Medijskog istraživačko centra.

Zainteresovani studenti se mogu prijaviti putem imejl adrese, gde će poslati svoje ime i prezime, godinu rođenja, godinu studija, kontakt telefon, kontakt mejl adresu i uz to priložiti fotografiju po izboru na temu portret.

konkursi,studenti,foto kolonija,fotografija,Medijski istraživački centar,mladi,izbeglice,Bliski Istok,novinari,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.