Konkurs Univerziteta Sarlanda u Sarbrikenu

Tijana Milenković 2017.
Komentari

Objavljen je konkurs za stipendiranje mobilnosti studenata na Univerzitetu Sarlanda u Sarbrikenu u Nemačkoj. Prijavljivanje je moguće do 11. januara do 15 časova.

www.ugr.university

Na konkurs u okviru programa mobilnosti Erasmus plus mogu se prijaviti studenti osnovnih i master studija Filozofskog fakulteta (jezici i književnost). Pravo prijave na konkurs nemaju studenti prve godine osnovnih studija. Početak studijskog boravka za studente biće u letnjem semestru 2018. godine, u trajanju od pet meseci. Studentima sleduje i stipendija u mesečnom iznosu od 800 evra, kao i jednokratna nadoknada putnih troškova.

Kandidati treba da pošalju motivaciono pismo, biografiju, prepis ocena i sve to na engleskom jeziku. Takođe, potrebno je poslati i dokaz o znanju engleskog jezika, kopiju pasoša i Learning Agreement. Zainteresovani svoje prijave šalju u PDF formatu na adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Detaljnije informacije o konkursu možete pronaći na sajtu Univerziteta. 

 

Ključne reči: konkurs , stipendiranje studenata , erasmus+ , univerzitet sarlanda ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.