Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Konkurs Univerziteta Artoa

Jelena Živadinović 28.12.2017. Komentari

Otvoren je konkurs za stipendiranje mobilnosti studenata na Univerzitetu Artoa u Francuskoj. Prijavljivanje je moguće do 1. marta.

www.tinobusiness.com

Na konkurs se mogu prijaviti studenti osnovnih i master studija na Departmanu za francuski jezik i književnost i na filološkim departmanima Filozofskog fakulteta, koji uče ili govore francuski jezik. Početak studijskog boravka je jesenji semestar akademske 2018/2019. godine i traje četiri meseca za studente francuskog jezika i književnosti, a pet meseci za studente na ostalim filološkim departmanima. Iznos mesečne stipendije za životne troškove je 850 evra, a korisniku sleduje i jednokratna nadoknada putnih troškova u iznosu od 275 evra. Studenti treba da pošalju prijavni formular, uverenje o položenim ispitima, biografiju i motivaciono pismo na francuskom ili engleskom jeziku. Neophodno je poslati uverenje o znanju francuskog i engleskog jezika, potvrdu o tome da je kandidat student Filozofskog fakulteta, kao i potvrdu o stipendiji ukoliko je kandidat stipendista Ministarstva Republike Srbije ili Univerziteta.

Navedenu dokumentaciju treba dostaviti lično profesorima na Departmanu za francuski jezik i književnost: prof. dr Seleni Stanković, doc. dr Ivanu Jovanoviću i doc. dr Nerminu Vučelju. Prijave u PDF formatu poslati na obe imejl adrese:  i .

Ostale detalje konkursa možete pronaći na sajtu Univerziteta.

konkurs,Erasmus plus,univerzitet artoa,Francuska,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.