Konkurs Tehnološkog univerziteta u Bjalistoku

Jelena Živadinović 2017.
Komentari

Objavljen je konkurs za stipendiranje mobilnosti studenata na Tehnološkom univerzitetu u Bjalistoku, u Poljskoj. Konkurs je otvoren do 27. decembra do 15 časova.

www.jisc.ac.uk

Na konkurs se mogu prijaviti studenti osnovnih i master studija Građevinsko-arhitektonskog, Mašinskog, Elektronskog i Ekonomskog fakulteta. Pravo prijave na konkurs u okviru programa mobilnosti Erasmus plus nemaju studenti prve godine osnovnih studija. Početak studijskog boravka za studente je letnji semestar školske 2017/18. godine i traje pet meseci, uz iznos mesečne stipendije za životne troškove od 750 evra. Korisniku stipendije sleduje i jednokratna nadoknada putnih troškova u iznosu od 275 evra.

Studenti treba da pošalju biografiju, motivaciono pismo i prepis ocena koji moraju biti napisani na engleskom jeziku. Neophodno je poslati i dokaz o znanju engleskog, ugovor o učenju, kao i kopiju pasoša. Zainteresovani svoje prijave u PDF formatu šalju na obe imejl adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Ostale detalje konkursa možete pronaći na sajtu Univerziteta.

Ključne reči: konkurs , Erasmus plus , bjalistok , tehnoloski univerzitet ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.