Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Konkurs za kratke obuke iz analize javnih politika

Aleksandra Pavlović 27.2.2021. Komentari

Niški Univerzitet organizuje obuke za akademske građane u oblasti analize javnih politika. Nastava će se održavati od 15. marta do 31. maja ove godine, a rok za prijavu je 7. mart.

Foto:pixabay.com

Obuke su namenjene građanima koji su završili osnovne akademske studije i koji imaju iskustvo u radu sa državnom upravom ili ambiciju u usavršavanju u tom pravcu kao i istraživačima iz različitih oblasti. Teme koje će biti obrađivane su priprema strategija vlade, planovi razvoja lokalne samouprave, kao i doprinos u pripremi izrade propisa u različitim oblastima kao što su finansije, nauka, tehnološki i ekonomski razvoj i životna sredina. Obuka će se odvijati u dva modula, osnovnom i primenjenom. Oba modula sadržeće po tri predmeta, od kojih će svaki imati po 15 časova. Obuke će se održavati na Niškom Univerzitetu uživo ili onlajn, u zavisnosti od razvoja epidemiološke situacije.

Kandidati se mogu prijaviti slanjem popunjenog formulara na adresu , zajedno sa naznakom o izboru jednog od od dva ponuđena modula. Prva generacija studenata moći će da pohađa obuku besplatno, jer će školarina će biti pokrivena iz budžeta Erasmus+K2 projekta Interdisciplinarni program kratkih ciklusa u oblasti kreiranja i analize javnih politika. Polaznici će takođe dobiti i sertifikat o završenom programu.

#obuka,#erazmus,#javna politika,#studenti,erasmus+,analiza javnih politika,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.