Konkurs Politehničkog univerziteta u Vroclavu

Jovana Živanović 2017.
Komentari

Univerzitet u okviru programa mobilnosti Erasmus plus objavio je konkurs za stipendiranje mobilnosti studenata na Politehničkom univerzitetu u Vroclavu u Poljskoj. Konkurs je otvoren do 18. decembra do 15 časova.

www.huffingtonpost.com

Na konkurs se mogu prijaviti studenti svih nivoa studija iz oblasti inžinjeringa (arhitektura, građevinarstvo, robotika, računarstvo, energetika, elektronika, telekomunikacije, zaštita životne sredine, mašinstvo, menadžment i matematika). Studenti prve godine i apsolventi nemaju pravo prijave. Početak studijskog boravka za studente je letnji semestar 2017/2018. godine. Iznos stipendije za životne troškove studenata je 750 evra mesečno, a korisnik dobija i jednokratnu nadoknadu putnih troškova.

Studenti treba da pošalju svoju biografiju na engleskom jeziku, motivaciono pismo na engleskom jeziku, prepis ocena sa fakulteta prevedenih na engleski jezik, dokaz o znanju engleskog jezika, kao i kopiju pasoša i ugovor o učenju.

Zainteresovani svoje prijave šalju na obe imejl adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. uz naznaku Prijava za Erasmus+ ICM boravak na Politehničkom univerzitetu u Vroclavu.

 

Ključne reči: erasmus+ , konkursi , univerzitet , studenti ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.