Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Kapital Magazin raspisuje konkurs za besplatno učenje stranih jezika

Aca Cvetković 18.1.2020. Komentari

Studentski časopis Kapital Magazin i Centar za učenje stranih jezika Kapital IN raspisuju konkurs za stipendiranje studenata i učenika srednjih škola. Konkurs je otvoren za učenje engleskog, nemačkog i španskog jezika. Zainteresovani se mogu prijaviti do 25. januara.

Foto: pixabay.com

Konkurs je otvoren za učenike srednjih škola, studente osnovnih, master i doktorskih studija, kao i za studente privatnih akreditovanih fakulteta. Uslov koji studenti moraju da ispune je minimalna prosečna ocena 8,50 tokom dosadašnjeg studiranja, dok je uslov za učenike srednjih škola stečen odličan uspeh u prethodnoj školskoj godini.

Nakon završetka konkursa, odabrane kandidate očekuje intervju sa Selekcionom komisijom Kapital Magazina, gde će biti odlučeno koji kandidati će dobiti punu stipendiju, a koji su ostvarili popust na 30 do 50 odsto od ukupnog iznosa kursa. Časovi stranih jezika biće održavani dva puta nedeljno, u periodu od februara do juna 2020. godine. Obezbeđena je minimum po jedna puna stipendija u kategoriji studenata i učenika srednjih škola i minimum pet delimičnih.

Prijave se vrše popunjavanjem formulara, a više informacija možete pronaći na sajtu Kapital Magazina.

Kapital magazin,Kapital IN,strani jezici,konkurs,besplatno,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.