Konkurs za objavljivanje radova u trećem broju časopisa Politeuma

Tamara Radovanović 2020.
Komentari

Studentska organizacija Fakulteta političkih nauka u Beogradu pod nazivom Srpski politički forum raspisala je konkurs za objavljivanje radova u časopisu Politeuma. Konkurs je otvoren do 1. marta.

Foto: www.thebalancesmb.com

U ovom časopisu se objavljuju stručni studentski radovi iz svih disciplina društveno-humanističkih nauka i iz teorije umetnosti, što znači da svoje radove mogu poslati studenti osnovnih, master i doktorskih studija iz tih oblasti, iz Srbije i regiona. Rad treba da sadrži do 6.000 reči i da bude pisan na formatu A4, ćiriličnim pismom i slovima vrste Times New Roman.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem elektronske adrese redakcije Srpskog političkog forumaOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., na koju se radovi i šalju. Autor će odmah nakon slanja rada biti obavešten o prispeću rada i o tome da li je ispunio uslove konkursa. Svaki rad koji ispuni kriterijume biće poslat na recenziju i lekturu. 

Treći broj časopisa Politeuma izaći će tokom prolećnog semestra 2020. godine, a izdavanje je omogućila fondacija Zajedno za mlade − prof. dr Danica Grujičić.

Ključne reči: konkursi , studenti , studentski zivot , fakulteti , politeuma , časopis , radovi , srpski politički forum ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.