Konkurs časopisa Nedogledi za grafičke radove

Jovana Živanović 2017.
Komentari

Studentski časopis Nedogledi raspisao je konkurs za slanje grafičkih radova, crteža, slika, ilustracija i fotografija. Rok za slanje radova je 20. januar.

www.facultyfocus.com

Na konkurs se mogu slati grafički radovi, crteži, slike, ilustracije i fotografije, što će pratiti tekstove četvrtog broja časopisa Nedogledi. Radove mogu slati studenti svih fakulteta, a imena autora pisaće ispod fotografija u časopisu. Tema je slobodna, dok broj radova koje jedna osoba može poslati nije ograničen. Radove možete poslati na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Studentski časopis Nedogledi prvi put je objavljen 2010. godine. Nastao je na inicijativu studenata Filozofskog fakulteta: Milana Crevara, Ivana Vučkovića, Dejana Antića, Saše Todorovića i Milana Mitića. Do sada je objavljeno tri broja ovog časopisa. Urednice četvrtog broja su Sara Atanasković, Anja Glišović i Miljana Anđelković. Nedogledi su književni časopis koji objavljuje dela književne umetnosti, ali i akademske radove iz pedagogije, filozofije, sociologije i drugih disciplina.

 

 

Ključne reči: konkursi , Nedogledi , časopis , studentski casopis ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.