Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Otvoren konkurs za stipendije za master studije Univerziteta u Italiji

Tijana Milenković 29.11.2019. Komentari

Univerzitet u Italiji Politecnico di Milano dodeljuje 400 stipendija studentima na master studijama inženjerstva, dizajna i arhitekture. Prijave će biti otvorene od 10. januara do 5. marta 2020. godine.

www.sheerid.com

Studentima koji planiraju da upisu master studije iz oblasti dizajna, inženjerstva ili arhitekture, Univerzitet Politecnico di Milano nudi priliku da se prijave za njihov program i samom prijavom budu uzeti u obzir da osvoje jednu od 400 stipendija koje nudi. Takođe, svi prijavljeni kandidati će biti uzeti u obzir za dodelu Platinum, Golden i Silver stipendije, kao i DSU stipendije. Politecnico di Milano dodeljuje najboljim studentima Platinum stipendije u iznosu od 13. 886 evra. Studenti koji dobiju Gold stipendiju, u iznosu od 8886 evra godišnje, imaće pokrivene troškove smeštaja u studentskom kampusu, kao i pokrivene troškove školarine. Silver stipendija pokriva troškove školarine u iznosu od 3886 evra godišnje.

Mogućnost da osvoje jednu od tri stipendije, i uz to dobiju punu podršku i brojne povlastice od Univerziteta, imaju svi studenti koji žive u zemljama van Evropske Unije. Odabir stipendista vršiće komisija sastavljena od profesora odseka za koji se student prijavio, a na ocenjivanje dosijea će uticati prosek u dosadašnjem studiranju, biografija, motivaciono pismo kao i preporuka profesora. Nastava na master studijama počinje septembra 2020. godine, a zainteresovani kandidati prijavu šalju na mejl: .

Prijava na master studije je besplatna i kandidati su automatski uračunati kao kandidati za stipendiju.

master,studije,studenti,Univerzitet u Italiji,stipendije,konkursi,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.