Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

U toku konkurs za mobilnost studenata na Univerzitetu Balearskih ostrva

Tijana Milenković 17.10.2019. Komentari

U okviru programa mobilnosti Erazmus plus, Univerzitet u Nišu objavljuje konkurs za stipendiranje mobilnosti studenata na Univerzitetu Balearskih ostrva. Konkurs je otvoren do 25. oktobra.

Foto: theconversation.com/uk

Konkurs je namenjen studentima osnovnih i doktorskih studija u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija, elektronike, elektrotehnike i računarstva. Studenti prve godine ne mogu se prijaviti na ovaj konkurs. Početak studijskog boravka na Univerzitetu Balearskih ostrva održaće se tokom letnjeg semestra 2019/2020. godine u periodu od pet meseci. Iznos mesečne stipendije za životne troškove je 800 evra, a korisniku sleduje i jednokratna nadoknada putnih troškova u iznosu od 275 evra. Trošak obaveznog zdravstvenog osiguranja u toku trajanja mobilnosti neće biti pokriven stipendijom u okviru ovog programa.

Neophodna dokumentacija za prijavu na konkurs podrazumeva: motivaciono pismo, biografiju studenta, preporuku (Europass model) i prepis ocena sa fakulteta, i sve to na engleskom jeziku, dokaz o znanju engleskog jezika, kopiju pasoša (skeniranu), kao i Learning Agreement. Zainteresovani svoje prijave šalju u PDF formatu na tri adrese istovremeno i  sa napomenom Prijava za Erasmus+ ICM boravak na Univerzitetu Balearskih ostrva. Neophodno je da kandidati svoje prijave dostave i administrativnom koordinatoru na svom fakultetu radi postavljanja na monitoring platformu za praćenje programa mobilnosti Univerziteta.

Više informacija možete naći na sajtu Univerziteta.

Balearska ostrva,erasmus+,Univerzitet u Nišu,stipendije,studenti,konkursi,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.