U toku konkurs za mobilnost studenata na Univerzitetu Balearskih ostrva

Tijana Milenković 2019.
Komentari

U okviru programa mobilnosti Erazmus plus, Univerzitet u Nišu objavljuje konkurs za stipendiranje mobilnosti studenata na Univerzitetu Balearskih ostrva. Konkurs je otvoren do 25. oktobra.

Foto: theconversation.com/uk

Konkurs je namenjen studentima osnovnih i doktorskih studija u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija, elektronike, elektrotehnike i računarstva. Studenti prve godine ne mogu se prijaviti na ovaj konkurs. Početak studijskog boravka na Univerzitetu Balearskih ostrva održaće se tokom letnjeg semestra 2019/2020. godine u periodu od pet meseci. Iznos mesečne stipendije za životne troškove je 800 evra, a korisniku sleduje i jednokratna nadoknada putnih troškova u iznosu od 275 evra. Trošak obaveznog zdravstvenog osiguranja u toku trajanja mobilnosti neće biti pokriven stipendijom u okviru ovog programa.

Neophodna dokumentacija za prijavu na konkurs podrazumeva: motivaciono pismo, biografiju studenta, preporuku (Europass model) i prepis ocena sa fakulteta, i sve to na engleskom jeziku, dokaz o znanju engleskog jezika, kopiju pasoša (skeniranu), kao i Learning Agreement. Zainteresovani svoje prijave šalju u PDF formatu na tri adrese istovremenoOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa napomenom Prijava za Erasmus+ ICM boravak na Univerzitetu Balearskih ostrva. Neophodno je da kandidati svoje prijave dostave i administrativnom koordinatoru na svom fakultetu radi postavljanja na monitoring platformu za praćenje programa mobilnosti Univerziteta.

Više informacija možete naći na sajtu Univerziteta.

Ključne reči: Balearska ostrva , erasmus+ , Univerzitet u Nišu , stipendije , studenti , konkursi ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.