Konkurs Univerziteta Balearskih ostrva u Palma de Majorci

Jelena Živadinović 2017.
Komentari

Univerzitet je objavio konkurs za stipendiranje studenata i profesora na Univerzitetu Balearskih ostrva u Palma de Majorci. Konkurs je otvoren do 26. novembra.

st.ut.ee

Na konkurs mogu se prijaviti svi studenti i profesori iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija, elektronike i računarstva. Trajanje studijskog boravka za studente zavisi od nivoa studija i dostupnosti mesta, a iznos mesečne stipendije za životne troškove je 800 evra. Boravak za profesore traje pet dana uz iznos stipendije od 120 evra dnevno. Zainteresovani svoje prijave šalju na imejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Studenti treba da pošalju kopiju pasoša, prepis ocena na engleskom jeziku i dokaz o znanju engleskog jezika. Neophodno je poslati ugovor o učenju i predloženi plan rada koji obuhvata ono što će se raditi na Univerzitetu Balearskih ostrva i kratku biografiju koja uključuje istraživački rad i publikacije koje su sprovedene. Ovaj dokument treba da ima pečat odobrenja obe ustanove i važi samo za studente na doktorskim studijama. Oni su u obavezi da pošalju i kopiju magistarskog ili doktorskog upisa na matičnom univerzitetu. Studenti master studija treba da pošalju kopiju diplome ili magistarske registracije na matičnom univerzitetu.

Profesori treba da pošalju kopiju pasoša, dokaz o znanju engleskog ili španskog jezika i predlog sporazuma o mobilnosti.

Ostale detalje konkursa možete pronaći na sajtu Univerziteta.

Ključne reči: konkurs , Erasmus plus , univerzitet balearskih ostrva , palma de majorka ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.