Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Univerzitet Malardalen raspisao konkurs za mobilnost studenata

Tamara Radovanović 22.9.2019. Komentari

U okviru programa Erasmus + otvoren je konkurs za stipendiranje mobilnosti studenata na Univerzitetu Malardalen u Švedskoj. Rok za prijavu je 10. oktobar u 15 časova.

Foto: www.pinterest.com

Mogu se prijaviti studenti master studija i studenti koji u 2019/2020. školskoj godini upisuju završnu godinu osnovnih studija u oblasti računarskih nauka na Elektronskom ili Prirodno-matematičkom fakultetu. Kandidati koji budu bili izabrani na konkursu provešće na ovom univerzitetu pet meseci. Iznos namenjen za troškove boravka je 900 evra mesečno, a korisniku sleduje i jednokratna nadoknada putnih troškova u iznosu od 275 evra. Trošak obaveznog zdravstvenog osiguranja nije pokriven stipendijom u okviru ovog programa.

Osim motivacionog pisma na engleskom jeziku, kandidati treba da pošalju biografiju na engleskom jeziku, prepis ocena preveden na engleski jezik, potvrdu o trenutnom statusu na fakultetu, dokaz o znanju engleskog jezika, potvrdu o predmetima iz kojih student pohađa nastavu u tekućem semestru, kopiju pasoša, kao i ugovor o učenju. Dokumentaciju treba poslati u PDF formatu na imejl adrese:  i , sa napomenom Prijava za Erasmus+ ICM boravak na Malardalen univerzitetu. Osim toga, kandidat bi trebalo da prijavu dostavi i Administrativnom koordinatoru na svom fakultetu.

Prijave će rangirati Komisija Univerziteta u Nišu, dok konačan izbor kandidata vrši Univerzitet Malardalen.

studenti,konkursi,fakulteti,Univerzitet u Nišu,univerzitet malardalen,švedska,studije,erasmus+,prijava,mobilnost,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.