Raspisan konkurs Tehnološkog univerziteta u Bjalistoku

Tamara Radovanović 2019.
Komentari

U okviru programa Erasmus + otvoren je konkurs za stipendiranje mobilnosti studenata na Tehnološkom univerzitetu u Bjalistoku, u Poljskoj. Rok za prijavu je 8. novembar u 15 časova.

Foto: www.adflegal.org

Mogu se prijaviti studenti osnovnih i master studija Građevinsko-arhitektonskog, Mašinskog, Elektronskog i Ekonomskog fakulteta. Studenti na prvoj godini osnovnih studija nemaju pravo da se prijave. Kandidati koji budu bili izabrani na konkursu provešće u Bjalistoku pet meseci letnjeg semestra 2019/2020. školske godine. Iznos mesečne stipendije za životne troškove je 750 evra, a korisniku sleduje i jednokratna nadoknada putnih troškova u iznosu od 275 evra. Trošak obaveznog zdravstvenog osiguranja nije pokriven stipendijom u okviru ovog programa.

Osim motivacionog pisma na engleskom jeziku, kandidati treba da pošalju biografiju na engleskom jeziku, prepis ocena preveden na engleski jezik, potvrdu o trenutnom statusu na fakultetu, dokaz o znanju engleskog jezika, kopiju pasoša, kao i ugovor o učenju. Dokumentaciju treba poslati u PDF formatu na imejl adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., sa napomenom Prijava za Erasmus+ ICM boravak na Tehnološkom univerzitetu u Bjalistoku. Osim toga, kandidat bi trebalo da prijavu dostavi i Administrativnom koordinatoru na svom fakultetu.

Prijave će rangirati Komisija Univerziteta u Nišu, dok konačan izbor kandidata vrši Tehnološki univerzitet u Bjalistoku.

Ključne reči: konkursi , studenti , studentski zivot , tehnoloski univerzitet , univerzitet , stipendije , bjalistok , poljska , Univerzitet u Nišu ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.