Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Otvoren konkurs Univerziteta u Tarnovu

Tamara Radovanović 14.9.2019. Komentari

U okviru programa Erasmus + otvoren je konkurs za mobilnost studenata i nastavnika na Univerzitetu u Tarnovu, u Poljskoj. Rok za prijavu je 25. oktobar u 15 časova.

Foto: www.go-poland.pl

Mogu se prijaviti studenti osnovnih studija iz oblasti računarstva i informatike na Elektronskom i Prirodno-matematičkom fakultetu, kao i nastavnici sa ovih fakulteta. Studenti prve godine osnovnih akademskih studija nemaju pravo da se prijave na ovaj konkurs. Program za studente trajaće od februara do jula 2020. godine, dok će mobilnost za nastavnike biti realizovana u novembru i decembru ove godine, u trajanju od pet dana. Mesečni iznos za troškove boravka za studente iznosi 750 evra, a učesniku sleduje i jednokratna nadoknada putnih troškova u iznosu od 275 evra. Iznos namenjen za nastavnike je 140 evra dnevno, uz jednokratnu nadoknadu putnih troškova takođe u iznosu od 275 evra. Trošak obaveznog zdravstvenog osiguranja učesnici snose sami.

Osim motivacionog pisma na engleskom jeziku, studenti su u obavezi da prilikom prijavljivanja dostave prepis ocena preveden na engleski jezik, potvrdu o trenutnom statusu na fakultetu, dokaz o znanju engleskog jezika, skeniranu prvu stranu pasoša i ugovor o učenju. Nastavnici treba da pošalju pozivno pismo ili saglasnost prihvatne institucije, biografiju na engleskom jeziku, skeniranu prvu stranu pasoša, popunjen formular o učešću, kao i saglasnost dekana za prijavu. Dokumentaciju treba slati u PDF formatu na imejl adrese: , i , sa napomenom Prijava za Erasmus+ ICM boravak na Univerzitetu u Tarnovu (Poljska). Osim toga, kandidat bi trebalo da prijavu dostavi i Administrativnom koordinatoru na svom fakultetu.

Prijave će rangirati Komisija, dok konačan izbor kandidata vrši Univerzitet u Tarnovu.

konkusi,studenti,studentski zivot,univerzitet u tarnovu,univerzitet,prijava,poljska,Univerzitet u Nišu,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.