Putovanjem do znanja

Tamara Radovanović 2019.
Komentari

Fondacija Dr Zoran Đinđić raspisuje konkurs za učešće u projektu Putovanjem do znanja − Podrška talentima. Konkurs će biti otvoren do 30. avgusta u 17 časova.

Foto: www.traveldailymedia.com

Projekat podrazumeva finansijsku podršku studentima i postdiplomcima za studijska putovanja i učešće na naučnim i stručnim konferencijama, a ne pokriva troškove školarine, putovanja na stručne prakse, kotizacije i smeštaja. Na konkurs se mogu prijaviti studenti osnovnih, master i doktorskih studija svih univerziteta i fakulteta u Srbiji. Neophodno je da kandidati dostave popunjen formular, CV, potvrdu o učešću na konferenciji ili letnjoj školi, kao i potvrdu organizatora letnje škole ili konferencije kojom se potvrđuje da kandidatu nisu obezbeđena sredstva za pokrivanje putnih troškova.

Kompletnu dokumentaciju potrebno je poslati na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Dodatne infomacije mogu se dobiti pozivom na broj 0112623056.

Ključne reči: studenti , konkursi , putovanje , znanje , putovanjem do znanja , projekat , talenti , fondacija dr zoran đinđić ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.