Raspisan konkurs za praksu u javnom sektoru

Tamara Radovanović 2019.
Komentari

Grad Niš i Univerzitet u Nišu raspisali su konkurs za učešće u programu pod nazivom U-NI praksa 2019. Praksa će početi 1. avgusta i trajaće mesec dana, a rok za prijavu je 19. jul.

Foto: www.videoblocks.com

U-NI praksa podrazumeva radnu praksu bez naknade u gradskim opštinama i službama, javnim preduzećima i ustanovama kulture i sporta, a spisak pozicija dostupan je u Katalogu pozicija. Kancelarija za mlade Grada Niša sprovodi ovaj program peti put, a ove godine predviđeno je 49 mesta za studente završnih godina osnovnih akademskih i master studija. Cilj je da se studentima obezbedi sticanje stručnog iskustva u radu. Nakon završetka programa, učesnici dobijaju potvrdu koju izdaju Grad Niš i Univerzitet u Nišu, kao i mogućnost preporuke od strane institucije u kojoj je obavljena praksa. U-NI praksa se priznaje kao dodatna aktivnost na fakultetu i vredi tri boda.

Za prijavu je potrebno pripremiti potvrdu o studiranju, kopiju prve stranice indeksa i prijavni formular. Skeniranu dokumentaciju treba dostaviti na imejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., kao i u štampanoj formi, na adresu: Oficirski dom, Orlovića Pavla 28a, 18.000 Niš. Tekst konkursa i propratna dokumentacija dostupni su na sajtu Univerziteta u Nišu, kao i na sajtu Grada Niša.

Ključne reči: studenti , konkursi , uni praksa , fakulteti , grad niš , Univerzitet u Nišu , program , prijava ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.