Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Počinje prijavljivanje na međunarodne volonterske kampove

Jovan Živković 20.6.2019. Komentari

Mladi istraživači Srbije organizuju međunarodne volonterske kampove za volontere. Prijavljivanje je moguće sve dok se sva mesta na kampovima ne popune.

Foto: www.evergladesbc.com

Volonterski kampovi su prilika da steknete nova znanja i veštine, ali i da dodatno upoznate čari Srbije. Osim razgledanja mesta na koje idete, imaćete priliku i da budete gosti domaćinima iz: Užica, Požarevaca, Sremskih Karlovaca, Titela i drugih mesta. Za 10 do 14 dana, koliko traje jedan kamp, moći ćete da organizujete događaje vezane za to mesto, učestvujete u manufakturnim poslovima sa lokalnim meštanima ili se bavite slobodnim aktivnostima. Pored volontera iz Srbije, u ovim kampovima boraviće i brojni volonteri iz inostranstva.

Na volonterske kampove u Srbiji možete se prijaviti tako što ćete popuniti jedinstvenu onlajn prijavu, a zatim je potrebno doći do organizacije Proaktiv, kako biste potpisali opšte uslove prijavljivanja. U prijavi možete navesti sve dostupne kampove na koje biste želeli da idete, po željenom redosledu. U slučaju da nema mesta na kampu koji je prvi na listi, organizatori će kandidate slati u prvi sledeći kamp u kome ima mesta. Svi troškovi su pokriveni, osim puta i participacije koja iznosi 2000 dinara, a obezbeđeno je i 20 stipendija za kampove u Srbiji sa pokrivenim putnim troškovima i oslobađanjem od participacije za one koji se nalaze u teškoj materijalnoj situaciji.

Više informacija o načinu prijavljivanja, kao i listu kampova, možete pogledati na sajtu Mladih istraživača Srbije.

volonteri,volontiranje,kampovi,međunarodni kampovi,proaktiv,konkursi,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.