Konkurs visokoškolske institucije The Main School of Fire Service u Varšavi

Jelena Živadinović 2017.
Komentari

Otvoren je konkurs za stipendiranje mobilnosti studenata, profesora i administrativnog osoblja na visokoškolskoj instituciji The Main School of Fire Service u Varšavi. Konkurs je otvoren do 24. novembra u 15 časova.

www.monitor.icef.com

Na konkurs se mogu prijaviti studenti osnovnih i master studija, profesori Fakulteta zaštite na radu i administrativno osoblje uključeno u poslove mobilnosti. Pravo prijave na konkurs u okviru programa mobilnosti Erasmus plus nemaju studenti prve godine osnovnih studija. Početak studijskog boravka za studente je letnji semestar 2018. godine i traje pet meseci, uz iznos mesečne stipendije za životne troškove od 750 evra. Boravak za profesore i administrativno osoblje traje pet dana, a iznos stipendije je 140 evra dnevno. Zainteresovani svoje prijave u PDF formatu šalju na obe imejl adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Studenti treba da pošalju biografiju, motivaciono pismo i prepis ocena, koji moraju biti na engleskom jeziku. Neophodno je poslati dokaz o znanju engleskog jezika, ugovor o učenju, kopiju pasoša i pismo preporuke od univerzitetskog profesora na engleskom jeziku. Profesori i administrativno osoblje su u obavezi da pošalju dokaz o uspostavljenom kontaktu sa kolegom sa visokoškolske institucije u Varšavi, Staff Mobility Agreement for Teaching, Staff Mobility Agreement for Training, biografiju na engleskom jeziku i kopiju pasoša.

Ostale detalje konkursa možete pronaći na sajtu Univerziteta.

Ključne reči: konkursi , program mobilnosti , erasmus+ , varsava ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.