Otvoren konkurs za mobilnost studenata na Univerzitetu za psihoanalizu u Berlinu

Aca Cvetković 2019.
Komentari

Univerzitet u Nišu raspisao je konkurs za mobilnost studenata na Univerzitetu za psihoanalizu — IPU u Berlinu u Nemačkoj. Prijave su otvorene do 1. juna do 15 časova.

Foto: studentskizivot.com

Na konkurs se mogu prijaviti studenti osnovnih, master i doktorskih studija Filozofskog fakulteta u Nišu sa departmana za psihologiju, osim studenata na prvoj godini osnovnih studija. Studijski boravak počinje u zimskom semestru 2019/2020. školske godine. Mesečni iznos za troškove boravka je 800 evra, a korisnicima sleduje i jednokratna nadoknada putnih troškova od 275 evra. Troškove obaveznog zdravstvenog osiguranja u toku trajanja mobilnosti snose korisnici.

Obavezna dokumentacija za prijavu na konkurs podrazumeva: biografiju studenta na nemačkom ili engleskom jeziku, potpisano jednostrano motivaciono pismo, prepis ocena sa fakulteta preveden na nemački ili engleski jezik, dokaz o znanju jezika (za studente osnovnih studija dokaz o znanju nemačkog, a za studente master ili doktorskih studija dokaz o znanju nemačkog ili engleskog jezika), skeniranu prvu stranu pasoša sa fotografijom i Learning agreement popunjen i potpisan od strane kandidata i ovlašćenih lica matičnog fakulteta Univerziteta u Nišu. Zainteresovani kandidati svoje prijave u PDF formatu šalju na sledeće mejl adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa napomenom Prijava za Erasmus+ ICM boravak na Univerzitetu u Berlinu.

Više informacija o konkursu možete pronaći na sajtu Univerziteta.

Ključne reči: konkursi , studenti , mobilnost studenata , Univerzitet u Nišu , Filozofski fakultet u Nišu , erasmus+ ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.