Prijava

Detaljna pretraga

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Objavljen konkurs za mobilnost studenata na Univerzitetu u Haenu

Anastasija Arvai 28.4.2019. Komentari

Univerzitet u Nišu objavio je konkurs za mobilnost studenata na španskom Univerzitetu u Haenu. Rok za slanje prijava je 15. maj do 15 časova.

Foto: www.facultyfocus.com

Na konkurs se mogu prijaviti studenti osnovnih i master studija Elektronskog (oblasti računarstva, telekomunikacija i upravljanje sistemima), Mašinskog (oblasti informacionih tehnologija, mehatronike i upravljanje sistemima), Prirodno-matematičkog (računarske nauke i biohemija), Ekonomskog (poslovna administracija) i Filozofskog fakulteta (engleski jezik i književnost). Studenti prve godine osnovnih studija nemaju pravo da se prijavljuju na ovaj konkurs. Studenti će u Haenu boraviti 5 meseci u zimskom semestru 2019/20. Nadoknada za studijski boravak iznosi 850 evra mesečno, a korisniku sleduje i naknada za putne troškove, koja iznosi 360 evra. Trošak obaveznog zdravstvenog osiguranja u toku trajanja mobilnosti nije pokriven stipendijom u okviru ovog programa. 

Neophodna dokumentacija za prijavu na konkurs podrazumeva: motivaciono pismo, biografiju studenta (Europass model), prepis ocena, potvrda fakulteta o trenutnom statusu studenta i pismo preporuke od univerzitetskog profesora i sve to na engleskom ili španskom jeziku. Takođe, potreban je dokaz o znanju engleskog ili španskog jezika (nivo B1), kopija pasoša (skenirana), kao i Learning Agreement. Zainteresovani svoje prijave šalju u PDF formatu na tri adrese i sa napomenom Prijava za Erasmus+ ICM boravak na Univerzitetu u Haenu. Neophodno je da kandidati svoje prijave dostave i administrativnom koordinatoru na svom fakultetu radi postavljanja na monitoring platformu za praćenje programa mobilnosti Univerziteta. Prijave koje nisu postavljene na platformu neće biti razmatrane.

Više informacija o konkursu možete naći na sajtu Univerziteta.

studenti,Univerzitet u Nišu,Univerzitet u Haenu,erasmus+,konkursi,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.