Otvoren konkurs za mobilnost studenata na Univerzitetu Magna Graecia u Katanzaru u Italiji

Aca Cvetković 2019.
Komentari

Univerzitet u Nišu raspisao je konkurs za mobilnost studenata na Univerzitetu Magna Graecia u Katanzaru u Italiji. Prijave su otvorene do 17. maja do 15 časova.

Foto: pixabay.com

Na konkurs se mogu prijaviti studenti doktorskih studija Pravnog fakulteta. Studijski boravak počinje u zimskom semestru 2019/2020. godine i trajaće tri meseca, mesečni iznos za troškove boravka je 850 evra, a korisnicima sleduje i jednokratna nadoknada putnih troškova od 275 evra. Troškovi obaveznog zdravstvenog osiguranja nisu pokriveni stipendijom u okviru programa Erasmus+.

Obavezna dokumenacija za prijavu na konkurs podrazumeva: motivaciono pismo, biografiju studenta, pismo preporuke od univerzitetskog profesora i prepis ocena sa fakulteta i sve to na engleskom ili italijanskom jeziku. Takođe, potreban je dokaz o znanju engleskog ili italijanskog jezika (nivo B1), saglasnost mentora i plan istraživanja potpisan od strane menora na matičnom fakultetu i privremenog mentora u Katanzaru, kopija pasoša (skenirana), kao i Learning Agreement, popunjen i potpisan od strane kandidata i ovlašćenih lica matičnog fakulteta. Zainteresovani kandidati svoje prijave šalju u PDF formatu na sledeće mejl adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa napomenom Prijava za Erasmus+ ICM boravak na Univerzitetu Magna Graecia u Katanzaru. Neophodno je da kandidati svoje prijave dostave i Administrativnom koordinatoru na svom fakultetu radi postavljanja na monitoring platformu za praćenje programa mobilnosti Univerziteta. Prijave koje nisu postavljene na platformu neće biti razmatrane.

Više infomacija o konkursu možete pronaći na sajtu Univerziteta. 

Ključne reči: konkurs , mobilnost studenata , Univerzitet u Nišu , pravni fakultet , studenti ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.