Prijava

Detaljna pretraga

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Otvoren konkurs za mobilnost studenata na Univerzitetu u Almeriji u Španiji

Katarina Mladenović 24.4.2019. Komentari

Univerzitet u Nišu objavio je konkurs za mobilnost studenata na Univerzitetu u Almeriji u Španiji. Konkurs je otvoren do 15. maja do 15 sati.

Foto: 123rf.com

Na konkurs se mogu prijaviti studenti anglistike i studenti Ekonomskog fakulteta. Konkurs ne važi za studente na prvoj godini osnovnih studija. Studenti će u Španiji provesti pet meseci u zimskom semestru 2019/2020. godine. Za troškove boravka sledi im 800 evra, a jednokratan iznos za putne troškove iznosi 360 evra. Troškovi zdravstvenog osiguranja nisu pokriveni ovim programom.

Za konkurs je potrebno poslati biografiju sa adresom, brojem telefona i slikom (Europass model), motivaciono pismo, prepis ocena, kao i pismo preporuke univerzitetskog profesora i sve to na španskom ili engleskom jeziku. Pored toga, potrebna je i kopija prve strane pasoša (sa fotografijom), dokaz o znanju engleskog ili španskog jezika (nivo B1) i Learning AgreementPrijave sa dokumentacijom potrebno je u PDF formatu dostaviti na tri adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., uz napomenu Prijava za Erasmus+ ICM boravak na Univerzitetu u Almeriji. Prijavu je potrebno dostaviti i Administrativnom koordinatoru na svom fakultetu, radi postavljanja na monitoring platformu za praćenje programa mobilnosti Univerziteta. Prijave koje nisu postavljene na platformu neće biti razmatrane.

Više informacija možete naći na sajtu Univerziteta.

mobilnost studenata,Univerzitet u Almeriji,konkurs,španija,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.