Otvoren konkurs za mobilnost studenata na Univerzitetu Palacki u Češkoj

Katarina Mladenović 2019.
Komentari

Univerzitet u Nišu je objavio konkurs za mobilnost studenata na Univerzitetu Palacki u Olomoucu u Češkoj. Rok za prijavu je 15. maj do 15 sati.

Foto: personneltoday.com

Konkurs je otvoren za studente osnovnih, master i doktorskih studija sa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja. Studenti prve godine osnovnih studija ne mogu se prijaviti na ovaj konkurs. Studenti će na Univerzitetu Palacki provesti zimski semstar 2019/2020. Za troškove boravka u Češkoj sleduje im novčani iznos od 800 evra, dok će nadoknada putnih troškova iznositi 275 evra. Zdravstveno osiguranje nije pokriveno ovim programom.

Od dokumentacije je potrebno poslati: motivaciono pismo, biografiju (Europass model) i prepis ocena, sve to na engleskom jeziku. Ukoliko se informacije o statusu studenta ne nalaze na prepisu ocena, potrebna je i potvrda fakulteta o trenutnom statusu studenta prevedena na engleski jezik. Pored toga, potreban je dokaz o znanju engleskog jezika, kopija pasoša (skenirana) i Learning AgreementPrijave sa dokumentacijom potrebno je u PDF formatu dostaviti na tri adrese istovremeno: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., uz napomenu Prijava za Erasmus+ ICM boravak na Univerzitetu u Olomoucu. Potrebno je prijavu dostaviti i Administrativnom koordinatoru na svom fakultetu radi postavljanja na monitoring platformu za praćenje programa mobilnosti Univerziteta. Prijave koje nisu postavljene na platformu neće biti razmatrane.

Više informacija o konkursu možete pronaći na sajtu Univerziteta.

Ključne reči: mobilnost studenata , konkurs , Univerzitet Palacki , ČEŠKA ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.