Otvoren konkurs za mobilnost studenata na Univerzitetu Mikolas Romeris u Litvaniji

Katarina Mladenović 2019.
Komentari

Univerzitet u Nišu objavio je konkurs za mobilnost studenata na Univerzitetu Mikolas Romeris u Vilnjusu u Litvaniji. Prijava je moguća do 10. maja do 15 časova.

Foto: portaledeigiovani.it

Na konkurs se mogu prijaviti studenti osnovnih i master studija anglistike, kao i studenti Ekonomskog i Pravnog fakulteta. Studenti prve godine osnovnih studija nemaju pravo da se prijavljuju na ovaj konkurs. Studenti će u Vilnjusu boraviti 5 meseci u zimskom semestru 2019/2020. Nadoknada za boravak u Litvaniji iznosi 800 evra mesečno, a korisniku sleduje i naknada za putne troškove, koja iznosi 275 evra. Trošak obaveznog zdravstvenog osiguranja u toku trajanja mobilnosti nije pokriven stipendijom u okviru ovog programa. 

Neophodna dokumentacija za prijavu na konkurs podrazumeva: motivaciono pismo, biografiju studenta (Europass model), prepis ocena, potvrda fakulteta o trenutnom statusu studenta i pismo preporuke od univerzitetskog profesora i sve to na engleskom jeziku. Takođe, potreban je dokaz o znanju engleskog jezika, kopija pasoša (skenirana), kao i Learning Agreement. Zainteresovani svoje prijave šalju u PDF formatu na tri adrese istovremeno: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., sa napomenom Prijava za Erasmus+ ICM boravak na Univerzitetu Mikolas Romeris u Vilnjusu. Neophodno je da kandidati svoje prijave dostave i administrativnom koordinatoru na svom fakultetu radi postavljanja na monitoring platformu za praćenje programa mobilnosti Univerziteta. Prijave koje nisu postavljene na platformu neće biti razmatrane.

Više informacija o konkursu možete pronaći na sajtu Univerziteta.

Ključne reči: mobilnost studenata , konkurs , razmena studenata , univerzitet Nikolas Romeris , studenti ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.