Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Konkurs Univerziteta u Almeriji

Jovana Živanović 24.10.2017. Komentari

Univerzitet u Nišu objavio je Konkurs za stipendiranje mobilnosti studenata, profesora i administrativnog osoblja na Univerzitetu u Almeriji u Španiji. Konkurs je otvoren do 8. novembra.

www.discover.com

Na konkurs se mogu prijaviti studenti osnovnih studija i profesori Ekonomskog, Elektronskog, Filozofskog fakulteta (Departman za anglistiku), Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, kao i administrativno osoblje uključeno u rad na akademskoj moblinosti. Pravo na konkurs nemaju studenti prve godine. Početak studijskog boravka za studente je letnji semestar 2018. Traje pet meseci uz iznos mesečne stipendije za životne troškove od 800 evra uz nadoknadu putnih troškova u iznosu od 360 evra. Boravak za profesore na Univerzitetu u Almeriji traje pet dana, a iznos stipendije je 120 evra dnevno. Zainteresovani svoje prijave u PDF formatu šalju na obe imejl adrese i .

Studenti treba da pošalju motivaciono pismo, prepis ocena, biografiju i sve to na engleskom jeziku. Neophodno je poslati i dokaz o znanju engleskog jezika, kopiju pasoša i ugovor o učenju. Profesori i administrativno osoblje u obavezi su da pošalju dokaz o uspostavljenom kontaktu sa kolegom sa Univerziteta u Almeriji, biografiju na engleskom jeziku, Staff Mobility Agreement for Training i kopiju pasoša. Detaljnije informacije možete pronaći na sajtu Univerziteta.

erasmus+,konkurs,studenti,univerzitet,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.