Konkurs Univerziteta u Bordou

Aleksandra Ničić 2017.
Komentari

U okviru programa mobilnosti Erasmus plus otvoren je konkurs za stipendiranje studenata na Univerzitetu u Bordou. Rok za prijavu je 27. oktobar.

www.u-bordeaux-montaigne.fr

Na konkurs se mogu prijaviti svi studenti Filozofskog, Pedagoškog i Prirodno-matematičkog fakulteta, osim studenata prve godine. Studijski boravak će početi tokom letnjeg semestra 2017/2018. godine. Trajaće četiri meseca. Iznos mesečne stipendije za životne troškove za studente je 850 evra, a korisniku sleduje i jednokratna nadoknada putnih troškova u iznosu od 275 evra. Trošak obaveznog zdravstvenog osiguranja u toku trajanja mobilnosti nije pokriven stipendijom.

Dokumentaciju koju su zainteresovani u obavezi da prilože čine: potvrda o onlajn prijavi, ugovor o učenju, motivaciono pismo na francuskom ili engleskom jeziku, CV, uverenje o položenim ispitima, formalni dokaz o znanju francuskog ili engleskog jezika i kopija pasoša. Prijave možete poslati na sledeće imejl adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Ključne reči: konkurs , Univerzitet u Bordou , Univerzitet u Nišu , studenti ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.