Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Objavljen konkurs Univerziteta Artoa

Tamara Radovanović 1.1.2019. Komentari

Objavljen je konkurs za stipendiranje mobilnosti studenata na Univerzitetu Artoa u Francuskoj. Prijave je moguće poslati do 1. marta.

Foto: www.moneymagpie.com

Na konkurs se mogu prijaviti studenti osnovnih i master studija na Departmanu za francuski jezik i književnost. Konkurs je otvoren i za studente na ostalim departmanima Filozofskog fakulteta, koji uče ili govore francuski jezik. Početak studijskog boravka je jesenji semestar akademske 2019/2020. godine i traje četiri meseca za studente francuskog jezika i književnosti, a pet meseci za studente na ostalim filološkim departmanima. Iznos mesečne stipendije za životne troškove je 850 evra, a korisniku sleduje i jednokratna nadoknada putnih troškova u iznosu od 275 evra.

Zainteresovani treba da pošalju prijavni formular, uverenje o položenim ispitima, biografiju i motivaciono pismo na francuskom ili engleskom jeziku. Neophodno je poslati i uverenje o znanju francuskog i engleskog jezika, potvrdu o tome da je kandidat student Filozofskog fakulteta, kao i potvrdu o stipendiji ukoliko je kandidat stipendista Ministarstva Republike Srbije ili Univerziteta. Navedenu dokumentaciju treba dostaviti profesorima na Departmanu za francuski jezik i književnost − prof. dr Seleni Stankovićdoc. dr Ivanu Jovanoviću i doc. dr Nerminu Vučelju. Prijave u PDF formatu treba poslati na imejl adrese i .

Ostali detalji konkursa dostupni su na sajtu Univerziteta.

konkursi,studenti,fakulteti,Univerzitet u Nišu,univerzitet artoa,Francuska,stipendija,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.