Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Konkurs Univerziteta Mikolas Romeris u Vilnjusu

Jelena Živadinović 18.10.2017. Komentari

Otvoren je konkurs za stipendiranje mobilnosti studenata, profesora i administrativnog osoblja na Univerzitetu Mikolas Romeris u Vilnjusu. Konkurs je otvoren do 13. novembra do 15 časova.

www.microsoft.com

Na konkurs se mogu prijaviti studenti svih nivoa studija i profesori Ekonomskog, Pravnog i Filozofskog fakulteta kao i administrativno osoblje angažovano na poslovima mobilnosti. Pravo prijave na konkurs u okviru programa mobilnosti Erasmus plus nemaju studenti prve godine osnovnih studija. Početak studijskog boravka za studente je letnji semestar 2018. godine i traje 5 meseci, uz iznos mesečne stipendije za životne troškove od 750 evra. Boravak za profesore i administrativno osoblje traje pet dana, a iznos stipendije je 100 evra dnevno. Zainteresovani svoje prijave u PDF formatu šalju na obe imejl adrese:  i .

Studenti treba da pošalju biografiju, motivaciono pismo i prepis ocena, koji moraju biti na engleskom jeziku. Neophodno je poslati dokaz o znanju engleskog jezika, ugovor o učenju i kopiju pasoša.

Profesori i administrativno osoblje su u obavezi da pošalju pozivno pismo ili saglasnost prihvatne institucije, popunjen, potpisan i overen Staff Mobility for Teaching Mobility Agreement, Staff Mobility for Training Mobility Agreement, biografiju na engleskom jeziku i kopiju pasoša.

Ostale detalje konkursa možete pronaći na sajtu Univerziteta.

konkurs,univerzitet mikolas romeris,program mobilnosti,erasmus+,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.