Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Konkurs Zapadnog univerziteta u Temišvaru

Miljana Radisavljević 16.10.2017. Komentari

Univerzitet je objavio Konkurs za stipendiranje mobilnosti studenata, profesora i administrativnog osoblja na Zapadnom univerzitetu u Temišvaru u Rumuniji. Krajnji rok za prijavu je 24. novembar do 15 časova.

www.theodysseyonline.com

Na konkurs se mogu prijaviti studenti osnovnih, master i doktorskih studija i profesori Pedagoškog i Filozofskog fakulteta sa departmana za psihologiju, sociologiju, pedagogiju, jezike i književnosti. Konkurs u okviru programa mobilnosti Erasmus plus važi i za administrativno osoblje koje je angažovano na poslovima akademske mobilnosti Filozofskog i Pedagoškog fakulteta. Studenti prve godine akademskih studija nemaju pravo na prijavu. 

Studenti treba da pošalju motivaciono pismo, biografiju, prepis ocena sa fakulteta, pismo preporuke, i to sve na engleskom jeziku. Neophodno je dostaviti dokaz o znanju engleskog jezika, kopiju pasoša i Student Learning Agreement. Profesori treba da dostave dokaz o uspostavljenom kontaktu sa kolegom na Zapadnom univerzitetu u Temišvaru, kopiju pasoša, biografiju na engleskom jeziku i Staff Mobility Agreement for Teaching. Administrativno osoblje je u obavezi da pošalje biografiju na engleskom jeziku, kopiju pasoša i Staff Mobility Agreement for Training. Prijave treba poslati na imejl adrese:  i .

Trajanje studijskog boravka za studente je pet meseci sa stipendijom 750 evra mesečno, dok je za nastavnike i administrativno osoblje trajanje boravka pet radnih dana sa stipendijom 140 evra dnevno. Više detalja o konkursu možete naći na sajtu Univerziteta.

konkurs,stipendije,erasmus+,temisvar,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.