Konkurs Humboltovog univerziteta

Aleksandra Ničić 2017.
Komentari

U okviru programa mobilnosti Erasmus plus otvoren je konkurs za stipendiranje studenata i administrativnog osoblja na Humboltovom univerzitetu u Berlinu. Rok za prijavu je 27. oktobar.

 

media.beam.usnews.com

Na konkurs se mogu prijaviti svi studenti osnovnih, master i doktorskih studija Univerziteta u Nišu, osim brucoša. Prioritet će imati studenti Filozofskog fakulteta, naročito sa Departmana za srpski jezik i književnost i ostalih studijskih programa koji obuhvataju lingvistiku. Studijski boravak počeće u toku letnjeg semestra 2018. godine i trajaće pet meseci. Iznos mesečne stipendije za životne troškove za studente je 800 evra. Trošak obaveznog zdravstvenog osiguranja nije pokriven stipendijom. 

Obavezna dokumentacija za prijavu studenata obuhvata: motivaciono pismo na engleskom jeziku, aplikacioni formular, biografiju studenta na engleskom jeziku, prepis ocena, dokaz o znanju engleskog ili nemačkog jezika, kopiju pasoša i pismo preporuke. Zainteresovani prijavu mogu poslati na imejl adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Ključne reči: konkurs , Humboltov univerzitet , Univerzitet u Nišu , stipendije ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.