Konkurs Univerziteta Sarlanda u Sarbrikenu

Jelena Živadinović 2017.
Komentari

Univerzitet je objavio Konkurs za stipendiranje mobilnosti studenata i profesora na Univerzitetu Sarlanda u Sarbrikenu u Nemačkoj. Otvoren je do 17. novembra do 15 časova.

erasmus.uni-sofia.bg

Na konkurs se mogu prijaviti studenti osnovnih i master studija i profesori Filozofskog fakulteta (jezici i književnost). Pravo prijave na konkurs u okviru programa mobilnosti Erasmus  plus nemaju studenti prve godine osnovnih studija. Početak studijskog boravka za studente je letnji semestar 2018. godine, traje pet meseci uz iznos mesečne stipendije za životne troškove od 800 evra. Boravak za profesore na Univerzitetu Sarland traje pet dana (osam sati nastave za pet dana), a iznos stipendije je 120 evra dnevno. Zainteresovani svoje prijave u PDF formatu šalju na obe imejl adreseOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Studenti treba da pošalju motivaciono pismo, prepis ocena, biografiju, pismo preporuke od profesora i to sve na engleskom jeziku. Neophodno je poslati i dokaz o znanju engleskog jezika, kopiju pasoša i Learning Agreement.

Profesori su u obavezi da pošalju dokaz o uspostavljenom kontaktu sa kolegom sa Univerziteta u Sarbrikenu, biografiju na engleskom jeziku, Staff Mobility Agreement for Teaching i kopiju pasoša.

Ostale detalje konkursa možete pronaći na sajtu Univerziteta.

Ključne reči: konkurs , stipendiranje studenata i nastavnika , univerzitet sarlanda , erasmus+ ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.