Kada indeks postane pasoš

Aleksandra Ničić 2017.
Komentari

Kompanija Filip Moris organizuje konkurs za dvodnevno putovanje studenata u Bolonju 14. novembra. Rok za prijavu je 7. novembar.

 

 

www.depositphotos.com

Na konkurs se mogu prijaviti svi punoletni građani, koji imaju status redovnog studenta na fakultetima ili višim školama u Republici Srbiji. Takođe, kandidati moraju biti saglasni sa svim uslovima ovog konkursa. Dvadeset najboljih studenata, prema proceni stručnog žirija, dobiće priliku da posete najstariji univerzitetski grad.

Za učešće na konkursu potrebno je poslati autorsku fotografiju i prateći tekst koji odgovaraju na jednu od tri ponuđene teme, a to su: Timski rad , Preduzetnički duh i Učenje. Organizatori smatraju da će ovo omogućiti studentima da sebe i svoj rad predstave na najbolji mogući način. Kriterijumi kojima će se žiri voditi prilikom pregleda materijala su: odgovor na zadatu temu, inspirativnost, kreativnost, poštovanje etičkih i moralnih standarda i sveobuhvatan utisak. Prijavu i više informacija možete pronaći na zvaničnoj stranici konkursa.

Ključne reči: Filip Moris , Ove jeseni moj indeks je pasoš , konkurs , bolonja ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.