Konkurs Humboltovog univerziteta u Berlinu

Sonja Stefanović 2018.
Komentari

Objavljen je konkurs za stipendiranje mobilnosti studenata na Humboltovom univerzitetu u Berlinu. Prijavljivanje je moguće do 2. novembra do 15 časova.

Foto: semmelweis.hu

Na konkurs u okviru programa mobilnosti Erasmus plus mogu se prijaviti studenti svih nivoa studija Filozofskog fakulteta u oblasti jezika i književnosti, kao i studenti svih nivoa Prirodno-matematičkog i Elektronskog fakulteta u oblasti informatike. Pravo prijave na konkurs nemaju studenti prve godine osnovnih studija. Početak studijskog boravka za studente biće u letnjem semestru 2019. godine i trajaće pet meseci. Studentima sleduje i stipendija u mesečnom iznosu od 800 evra, kao i jednokratna nadoknada putnih troškova.

Kandidati treba da pošalju motivaciono pismo, biografiju, prepis ocena i sve to na engleskom jeziku. Takođe, potrebno je poslati i dokaz o znanju engleskog jezika, kopiju pasoša i Learning Agreement. dok studenti doktorskih studija umesto Learning Agreement-a prilažu plan istraživanja, pismo preporuke mentora sa matičnog fakulteta i saglasnost privremenog mentora sa prihvatne institucije. Zainteresovani svoje prijave šalju u PDF formatu na adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Detaljnije informacije o konkursu možete pronaći na sajtu Univerziteta.

Ključne reči: stipendija , Hamblov univerzitet , Berlin , erasmus+ , konkursi ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.